Tarragona torna a convertir-se en plató per a una coneguda marca

La platja de l'Arrabassada ha estat aquest cop el punt escollit per gravar l'anunci

12 de gener del 2023
Actualitzat el 13 de febrer a les 18:41h

Tarragona cada cop més és l'escollida per a ser l'escenari de diverses produccions cinematogràfiques. De fet, el passat mes de novembre la plataforma Netflix va estrenar el film 'Un hombre de acción', que inclou diverses escenes rodades a Tarragona de l'11 al 15 d'octubre del 2021. 

 

En aquella ocasió els escenaris que van poder veure els espectadors van ser el Complex Educatiu, el Banc d'Espanya i l'antiga presó. El rodatge va comptar amb la direcció de Javier Ruiz Caldera, així com amb els protagonistes, Juan José Ballesta, Ana Polvorosa i Miki Esparbé.

 

Hyundai escull Tarragona per gravar el seu últim anunci

Aquest dijous, 12 de gener, ha estat la platja de l'Arrabassada l'escollida per esdevenir plató. Segons han explicat diverses persones que s'han topat amb l'escena, ha estat la marca Hyundai qui ha gravat l'anunci.

 

Un gran desplegament de mitjans, amb camions, actors coreans i personal de la productora ha acampat durant tot el dia a la platja tarragonina. L'objectiu era gravar un anunci publicitari per promocionar el model Kona de Hyundai.

 

Cada cop és més habitual trobar-se pels carrers tarragonins càmeres, carpes de producció o espais de càtering destinats a l'equip que participa a les gravacions. La Tarragona Film Office compta any rere any amb més peticions per gravar produccions de tota mena, i és que els encants de la ciutat tarragonina així com els preus més competitius i la seva disponibilitat la converteixen en un gran atractiu per a productors.