Iñaki Alonso és el nou entrenador del Nàstic de Tarragona

El tècnic basc, que substitueix en el càrrec Raül Agné, signa contracte fins a final de temporada

18 de gener del 2023

El basc Iñaki Alonso és el nou entrenador del Nàstic després de l'acord entre el tècnic de Durango i el club grana. Alonso ha signat un contracte fins al 30 de juny i substitueix en el càrrec a Raül Agné, cessat el passat diumenge. Al Nou Estadi estarà acompanyat de Dani Vidal, segon entrenador; Joan Torné, preparador físic; Manolo Oliva, entrenador de porters; Yuriy Storozhuk, analista audiovisual i el reforç de Fernando Alonso, com analista tècnic.

 

Aquest dimecres, Iñaki Alonso ja dirigeix el primer entrenament amb l'equip al Nou Estadi Costa Daurada. Després de la sessió preparatòria, a les 12.30 hores i a les mateixes instal·lacions, està prevista la seva presentació oficial com a nou entrenador grana. Diumenge, a les 12 hores, Alonso debutarà amb el Nàstic contra la SD Logroñés, en la primera jornada de la segona volta de la Primera RFEF.

 

Alonso suma dos ascensos a Segona Divisió

El tècnic basc acumula dos ascensos a Segona Divisió A amb el Real Murcia i el Real Unión de Irún, entitats on la temporada següent va completar tot el curs a la categoria de plata, sumant 84 partits de lliga. Més de 370 partits a la categoria de bronze l’avalen com un tècnic experimentat de la categoria i els diferents grups que la conformen.

 

En les darreres quatre temporades ha format part de l’estructura del Deportivo Alavés, on ha aplicat la metodologia del conjunt vitorià al seu filial, aconseguint l’ascens a Segona Divisió B, i a dos dels equips internacionals, l'NK Rudes croat i el Deportivo Saprissa de Costa Rica.