El Calafell guanya per la mínima a la pista del Vilafranca

Els verds pateixen més de l'esperat contra el cuer però s'endú els tres punts per sumar la novena victòria de la temporada

21 de gener del 2023

El Calafell ha guanyat a la pista del Vilafranca(1-2) amb gols de Jan Escala i Jordi Ferrer i suma la segona victòria seguida. Els homes dirigits per Ferran López tornen a sumar els tres punts per pressionar la zona alta de la taula amb 30 punts. El cuer, que només ha sumat un punt en tot el campionat, ha estat a punt d'aconseguir el segon davant els calafellencs.

Més igualat de l'esperat

Els verds han vist com els pronòstics es complien des del minut 5 quan Escala aconseguia fer el 0 a 1 després d'un xut llunyà. Fernández, porter local, es veia sorprès pel llançament i no podia evitar la primera diana del matx. Els vilafranquins no han abaixat els braços i han buscat un empat que han trobat en el minut 20 mitjançant Vázquez.

Un xut llunyà dels locals era rebutjat per Camps però el refús era aprofitat per Vázquez per batre el porter calafellenc per dalt. No ha estat fins a la segona meitat quan el marcador s'ha vist alterat a favor del Calafell. Jordi Ferrer robava la bola al centre de la pista i superava en el duel individual a Fernández.

El Calafell manava en el marcador en el minut 32 i aconseguiria defensar l'avantatge fins al final tot i els intents locals. D'aquesta manera, el Calafell s'aproxima a la quarta plaça després d'acumular ja 30 punts. Dimecres 1 de febrer a les 20.00 hores, la pròxima cita a l alliga rebent el Lleida al Pavelló Joan Ortoll.