El Nàstic empata a res contra el Logroñés en el debut d’Iñaki Alonso

Els tarragonins quallen un partit gris on cap dels dos equips tenen ocasions clares de gol per marcar. L’empat més ensopit dels darrers anys a Tarragona

22 de gener del 2023

L’estrena d’Iñaki Alonso com a nou entrenador del Nàstic no passarà a la història després de l’empat (0-0) aconseguit davant la SD Logroñés. L’equip grana ha completat un partit avorrit i força espès que cap dels dos bàndols ha pogut desequilibrar. El més positiu del debut del tècnic basc és veure com els nastiquers deixen la porteria a zero de nou.

 

Poc atreviment de mig camp cap endavant

Amb només quatre sessions d’entrenament a l’espatlla, no es podien demanar molts canvis al nou equip que dirigeix Iñaki Alonso. Partint d’aquesta premissa, l’encontre ha decebut per ambdós bàndols. Després dels 90 minuts, el Logroñés només ha xutat entre els tres pals una vegada i el Nàstic cap, exemple de la tònica del matx.

 

Després d’un inici d’encontre on els visitants s’han mostrat més còmodes i han estat superiors sense generar ocasions, el Nàstic volia despertar. Un tímid xut de Marc Fernández en el minut 36 era l’ocasió més clara dels tarragonins en tots els 90 minuts. Ni el descans ni els canvis introduïts en el segon temps part dels dos conjunts ha variat el duel.

 

Només Joan Oriol, amb un xut al lateral de la xarxa, feia posar nerviós el porter visitant Jero en el minut 54. Aquest insípid punt deixa el Nàstic a l’onzena plaça amb 27 punts, a quatre del playoff d’ascens i a tres del descens. Diumenge vinent a les 17.00 hores, toca visitar el camp d’un Intercity que ocupa plaça de descens.

 

FITXA TÈCNICA

Gimnàstic

Manu, Domingo, Quintanilla, Josema, Oriol, Montes Arce (Andy 83’), Gorostidi (Álvarez 76’), Pedro (Montalvo 63’), Rey (Bonilla 83’), Marc Fernández (Robert 76’) i Guillermo

SD Logroñés

Jero, Monroy, Paredes, Sarriegi (Córdoba 61’), Emilio, Samanés (Borja 61’), Unzueta (Madrazo 85’), Diego (Ribiero 32’), Monreal, Ruiz i Castri (Manny 61’)

Targetes grogues

Per al local Quintanilla i per al visitant Ruiz (83’)

Àrbitre

Sergiu Claudiu Muresan Muresan

Incidències

Matx de la jornada 20 de Primera RFEF jugat al Nou Estadi Costa Daurada amb 4.305 espectadors