Mor l’exfutbolista reusenc Gerard Escoda

A l’edat de 50 anys, Escoda no ha pogut superar una malaltia que l’acompanyava des de l’agost del 2021. Actualment formava part del CE Sabadell

27 de gener del 2023

Nit per oblidar per a la història de l’esport tarragoní després de confirmar-se la mort de Gerard Escoda, exfutbolista de Reus. Escoda es trobava batallant contra un càncer des de l’estiu del 2021 i aquest divendres ha acabat perdent la vida. El CE Sabadell, club al qual es va incorporar aquest estiu, ha confirmat la tràgica notícia de la pèrdua d’un dels millors futbolistes de la història de la ciutat de Reus.

 

De Reus a l’elit

La carrera de Gerard Escoda el va fer formar-se al futbol base del Reus Deportiu per acabar debutant amb el primer equip l’any 1991. Des d’aleshores, el Zaragoza B o el Nàstic van ser alguns dels seus conjunts fins a arribar a un Lleida que el va catapultar per jugar amb el Villarreal a Primera. El Salamanca i una segona etapa al Lleida van ser les seves dues darreres parades abans de retirar-se professionalment.

 

 

Fora dels terrenys de joc, Escoda va viure diversos càrrecs als despatxos. Des de secretari tècnic al CF Reus amb Ramón Alabart de president fins a director esportiu al Sabadell, darrer càrrec que va ocupar. El passat mes de desembre, Escoda havia de deixar el seu lloc per sotmetre's a una intervenció que finalment no ha pogut evitar el final fatal.