El Nàstic visita l’Intercity buscant la primera victòria amb Iñaki Alonso

Els grana acumulen quatre jornades sense guanyar i estan obligats a sumar els tres punts per no despenjar-se més de la zona de playoff

28 de gener del 2023

El Nàstic de Tarragona buscarà diumenge a les 17.00 hores contra l’Intercity la primera victòria amb Iñaki Alonso a la banqueta. Els tarragonins, que acumulen quatre jornades sense victòria, han de tornar amb els tres punts a la butxaca. Guanyar per no allunyar-se més de l’objectiu, el repte contra un equip que està en zona de descens.

 

Un pas endavant que cal donar

Iñaki Alonso, nou tècnic del Nàstic, buscarà la primera victòria com a amo de la banqueta després de l’empat (0-0) davant la SD Logroñés. El basc afirma tenir «clara la idea» de l’equip que posarà sobre el terreny de joc, tot i que no ha volgut donar pistes sobre el plantejament. Per aquest duel seguirà sent baixa assegurada la del sancionat Pablo Fernández, que complirà el darrer partit de sanció.

 

 

Els grana es trobaran davant un Intercity que ocupa posició de descens a Segona RFEF amb 23 punts i que vol sumar la segona victòria seguida a casa. Després d’imposar-se per 1 a 3 al Nou Estadi Costa Daurada, els alacantins volen repetir èxit davant els grana per sortir de la zona mortal de la taula. L’àrbitre Rubén Ruiperez serà l’encarregat de dirigir el matx amb Miguel Murciego i Juanjo Córdoba a les bandes.