El Nàstic guanya al camp de l’Intercity i Iñaki Alonso ja té el primer triomf

Els grana guanyen per la mínima al camp de l’Intercity i consumen el tercer triomf lluny de casa, el primer amb Iñaki Alonso a la banqueta

29 de gener del 2023

El Nàstic s’ha imposat per 1 a 2 al camp de l’Intercity d’Alacant i suma el primer triomf amb Iñaki Alonso com a tècnic tarragoní. Els grana s’enduen els tres punts després d’un encontre que han començat dominant amb contundència però han acabat patint per guanyar. Una deficient segona meitat ha estat a punt de costar el tercer triomf de la campanya lluny del Nou Estadi Costa Daurada.

Un inici inmillorable

Els primers 20 minuts que el Nàstic ha quallat al camp de l’Intercity són difícilment millorables. Els homes dirigits per Iñaki Alonso han estat superiors al seu rival en un terreny de joc en mal estat i han etzibat dos cops contundents al marcador. Montes Arce anotava el 0 a 1 en el minut 11 després d’engaltar a la frontal un refús local.

Set minuts després era Marc Fernández qui rematava en una posició poc habitual una centrada de Nil des de la banda esquerra. Els jugadors de l’Intercity quedaven molt afectats per la contundència del marcador però no s’han esborrat del matx. Etxaniz, que ja va marcar contra el Nàstic a l’anada, retalla distàncies en el minut 35.

Reacció local incompleta

Una centrada de Belloti era rematada pel basc a la frontal de l’àrea petita per situar la diferència mínima a l’electrònic. Tot i que els tarragonins han conservat amb solvència el resultat favorable fins al descans, durant el segon temps ha tocat patir. Manu Garcia s’ha convertit en l’heroi grana després d’evitar l’empat en diverses ocasions.

La més clara ha arribat en el minut 48 quan Manu evitava l’empat després d’una rematada de Vadik dins de l’àrea. Fins al minut 93 s’ha hagut de patir després de veure com Nsue fallava una clara ocasió per empatar. Finalment, els tarragonins s’enduen els tres punts cap al Nou Estadi Costa Daurada i somriuren després de quatre setmanes sense guanyar.

L’equip tanca la jornada a la vuitena plaça amb 30 punts, a tres de distància de la promoció d’ascens que marca el Murcia. Diumenge vinent a les 17.00 hores visitarà Tarragona el Bilbao Athletic.