Totes les activitats: El Museu de la Vida Rural ja té en marxa les propostes de 2023

L'equipament es troba ubicat a l'Espluga de Francolí

30 de gener del 2023

El Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Franolí proposa diferents activitats formatives i culturals. Aquest proper divendres dia 3 de febrer, a les 18 h, tindrà lloc un cinefòrum que comptarà amb la projecció del documental, seguit d'una intervenció de Ferran Reyes, un dels seus productors, i un debat posterior amb Annabel Roda, periodista i cap de redacció de la revista Salvaje, i els artistes visuals Marta R Chust i Roc Domingo. 

 

Fins al 5 de febrer, al Museu de la Vida Rural es pot visitar la instal·lació artística «Pedra i plàstic», dels artistes Marta R Chust i Roc Domingo Puig. Es tracta d'un projecte que ens aproxima al desplegament de la tecnologia d'internet d'alta velocitat sobre el territori del Pirineu i que ens convida a reflexionar sobre les tensions entre l'imaginari tradicional de la pedra —allò rústic, folklòric, o natural— i el plàstic —allò construït, administrat, intervingut o artificial—.

 

Projecte Mutare

Per altra banda, la Fundació Carulla compta amb una nova edició de Mutare, un espai de diàleg, reflexió i acció que té per objectiu transformar la societat des de l'art i la cultura. El lema és VulnerArts i convida a descobrir com les arts abracen la vulnerabilitat.

 

El 3 de febrer VulnerArts arriba a Tarragona. En aquesta jornada, especialment pensada per al sector social, cultural i educatiu, experimentarem com les arts connecten i acompanyen a persones en situació de vulnerabilitat i buscarem junts respostes a través dels llenguatges artístics. La inscripció és gratuïta amb aforament limitat.