Salou ho té tot a punt per al retorn del Cós Blanc aquest dissabte: Tots els detalls

En l'edició d'enguany, participaran en la desfilada 27 carrosses

01 de febrer del 2023

Salou gaudirà aquest dissabte 4 de febrer del dia gran de la Festa Major d'Hivern amb la celebració del Cós Blanc. El tradicional acte, que omplirà de llum, color, música i confeti els carrers del municipi, celebrarà la cercavila de lluïment a partir de les 11 del matí, mentre que la desfilada i la festa tindran lloc a la tarda, a partir de les 19 hores. La previsió d'assistència és de més de 20.000 persones.

 

El Cós Blanc 2023 comptarà amb la participació de 27 carretel·les. En aquest sentit, durant la rua del matí es desenvoluparà el concurs a la millor disfressa, la millor carretel·la i la millor comparsa. Un any més, el Cós Blanc serà retransmès, en directe, a través de TAC 12, la televisió pública del Camp de Tarragona. Així mateix també es premiarà la carrossa més televisiva.

 

A banda de la cercavila també hi haurà vermut popular i zona jove, a l’Envelat; mentre que a la tarda i a la nit hi haurà concert i ball amb l'orquestra Selvatana.

 

El Cós Blanc Xic'S, aquest divendres a la tarda

Els més petits també podran gaudir de la festa amb el Cós Blanc Xic’S, que se celebrarà divendres 3 de febrer a les 17.30 hores a l'Envelat. L'actuació de Pep Callau amenitzarà el ball amb animació infantil, durant el qual els infants es podran fer fotografies amb les mascotes del club.

 

A partir de les 18.30 hores, arrencarà el compte enrere per gaudir de l'espectacle de pluja de confeti. En aquest sentit, l'entrada al Cós Blanc Xic'S serà gratuïta, tot i que amb aforament limitat.

 

Tot i que la Festa Major d'Hivern de Salou posarà el punt final el dilluns 6 de febrer, el punt final als grans actes es posarà diumenge al vespre, amb el Castell de Focs i el Ball de Fi de Festa.