Afectacions al trànsit en diversos carrers de Reus al febrer per treballs d'asfaltat

Les obres, amb un cost de 195.000 euros, corresponen a l'anualitat de 2022 del pla director de manteniment de la via pública

01 de febrer del 2023

L'Ajuntament de Reus inicia aquest pròxim dilluns 6 de febrer les obres del pla d'asfaltat de diversos carrers de la ciutat, corresponent a l'anualitat 2022 del pla director de manteniment de la via pública. D'aquesta manera es dona continuïtat a les obres de millora del paviment de la ciutat executades en els darrers anys. Els treballs van a càrrec de l’empresa Tecnofirmes i tenen un pressupost d’adjudicació de 195.874,80 euros.

 

Les actuacions de millora del paviment que s'inclouen en l'anualitat 2022 són: l'avinguda Jocs Olímpics, el carrer del Roser —entre Vilallonga i Muralla—, carrer Benidorm —entre Miami i Peníscola— i carrer de Castellvell —entre Passeig Mata i Tívoli—. En el marc d'aquestes actuacions es faran treballs de fressat, asfaltat i pintura, que suposaran afectacions al trànsit en les citades vies.

 

Les actuacions de l'anualitat 2023 encara sense calendari

Pròximament, l’Ajuntament de Reus executarà els treballs inclosos en el projecte corresponent a l'anualitat 2023, encara pendent de calendari, i que inclou actuacions a la rotonda la Pastoreta, al carrer de Misericòrdia —entre places Pastoreta i Hèrcules— i al carrer de Jaume I —entre plaça d’Hèrcules i Pere el Cerimoniós—.

 

El pressupost d’adjudicació d’aquesta segona fase també és de 195.874,80 euros i els treballs també els executarà l’empresa Tecnofirmes.

 

Una inversió total d'1,3 milions d'euros

Aquests dos paquets d'inversions en treballs d’asfaltat formen part dels contractes per al desplegament de les dues darreres anualitats dels plans directors de manteniment de la via pública, que suposaran una inversió total d'1,3 milions d'euros.

 

En aquest sentit, els plans directors preveuen actuacions en voreres i passos de vianants; mobiliari urbà i jocs infantils; enllumenat públic; jardineria; i fonts ornamentals i de boca.