Consulta la programació: Arriba el segon cicle de concerts de l'Espluga de Francolí

El primer concert tindrà lloc l'11 de febrer a les 18.00 h a la sala Folch i Torres del Casalet

03 de febrer del 2023

Torna el cicle estable de concerts a l'Espluga de Francolí. L'Ajuntament i l'Escola Municipal de Música han presentat la segona edició del cicle, que tindrà lloc entre el mes de febrer i l'abril de 2023 en diverses sales de la localitat. El cicle ha estat dissenyat conjuntament amb el professorat de l'escola de música, que com a professionals de l'àmbit, han programat dues proposes en les que hi participen activament com a músics i una tercera en què el projecte ha estat valorat com d'interès.

 

El primer concert tindrà lloc l'11 de febrer a les 18.00 h a la sala Folch i Torres del Casalet. Els integrants del Trio Scherezo són Núria Pascual, Gemma Freixes i Jordi Gallén. Tots tres formen part de l'Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida.

 

Un artista internacional

La segona cita del cicle tindrà lloc el dissabte dia 11 de març a les 18.00 h a la sala Folch i Torres del Casalet. Matthew Simon Quartet oferirà un recorregut per la història del jazz mitjançant la selecció de temes històrics i interpretacions de trompetistes.

 

Finalment, el tercer concert d'aquest cicle tindrà lloc el dissabte dia 1 d'abril a les 18.00 h al Teatre del Casal. És un concert basat en les bandes sonores de pel·lícules conegudes. Unes peces arranjades especialment per l'ocasió pel professor de l'EMM Anton Florenza. L'acte anirà a càrrec de 9 professors de l'escola. El concert serà gratuït i amb entrada lliure.

 

La venda d'entrades de la resta de concerts es pot fer a Entràpolis, a l'Oficina de Turisme i a taquilla, amb un preu de 4 euros.