Hèctor López Bofill renuncia a l'acta de regidor de l'Ajuntament d'Altafulla

El polític de Junts ha assegurat que ha pres la decisió «per motius personals i professionals»

03 de febrer del 2023

El fins ara regidor de Junts per Altafulla, Hèctor López Bofill, ha anunciat aquest divendres la seva dimissió. L'únic regidor de la formació juntaire a l'Ajuntament d'Altafulla ho ha comunicat a través d'una publicació a la xarxa social Twitter, en què ha explicat que ha pres la decisió «per motius personals i professionals».

 

 

Cal recordar que López Bofill, que ha assegurat que «ha estat un honor servir la ciutadania del meu poble durant aquest temps», va donar suport a la moció de censura contra el republicà Jordi Molinera i que va formar part del govern municipal després d'un pacte amb Alternativa Altafulla. Tot i això, el passat mes de setembre va deixar les seves responsabilitats de govern després de ser reprovat pel ple.

 

El mandat d'Hèctor López Bofill a l'Ajuntament d'Altafulla ha estat ple de vicissituds, ja que també va partir peres amb Xavi Rofas, que va ser l'altre regidor de Junts escollit en les eleccions municipals de l'any 2019, i va protagonitzar algunes picabaralles importants amb la socialista Imma Morales.