El Nàstic busca el segon triomf amb Iñaki Alonso per confirmar la reacció

Els tarragonins volen sumar una nova victòria per seguir escalant llocs a la taula i aproximar-se novament a la zona de playoff d’ascens

04 de febrer del 2023

El Nàstic rebrà diumenge a les 17.00 hores al Bilbao Athletic al Nou Estadi Costa Daurada, matx de la jornada 22 de lliga. Després dels tres punts sumats contra l’Intercity, els grana volen repetir davant el filial de l’Athletic Club. Iñaki Alonso vol «veure un nou pas endavant» del seu equip en el tercer encontre com a tècnic dels tarragonins.

 

Zero confiances

Iñaki Alonso, tècnic del Nàstic, afronta l’encontre amb el repte de sumar el seu segon triomf a la banqueta contra un Bilbao Athletic que ocupa places de descens. Una circumstància que podria donar com a favorit a l’equip grana, que ocupa la vuitena plaça amb 13 punts més que els bascos. No ho veu així Iñaki Alonso, qui avisa que els petits lleons poden «ser un equip imprevisible i fer una molt bona segona volta, tenen arguments i jugadors».

 

 

Pel que fa a la plantilla tarragonina, Alonso podrà disposar de reforços en atac respecte al darrer partit. Lupu podria tornar a competir mentre que Pablo Fernández ja ha complert els quatre partits de sanció i podria tornar a l'onze. Al respecte, Iñaki Alonso ha afirmat que «són dos jugadors que no he pogut gaudir d’ells, em causa alegria i una sensació de tenir més armes per afrontar els partits».

 

Pedro Eugenio Muñoz serà l’àrbitre del matx i estarà acompanyat per Bilal Jaadar i David Serrano a les bandes.