Quatre gols de Casas donen el triomf al Calafell contra el Voltregà

Els verds s’imposen per la mínima a la pista del Voltregà en un duel amb onze gols, quatre dels quals han estat de Martí Casas

05 de febrer del 2023

El Calafell ha guanyat a la pista del Voltregà (5-6) un duel on Martí Casas ha estat el principal protagonista golejador amb quatre dianes. Els homes dirigits per Ferran López perdien en el minut 37 però han pogut capgirar la truita a temps. Aquesta és l’onzena victòria de la campanya, arribant així als 36 punts i consolidant-se a la zona alta de la taula.

L’espectacle, en el segon temps

Si dels onze gols marcats durant els 50 minuts es produeixen vuit en el segon temps, no hi ha dubte on s’ha trobat la salsa. I és que els de Sant Hipòlit s’avançaven en el minut 9 amb una diana de Molas, gol que seria equilibrat per Jordi Ferrer en el minut 13. Els verds aprofitaven el bon moment i Martí Casas inaugurava el seu compte amb l’1 a 2 en el minut 16.

Els baixpenedesencs marxaven al descans amb un triomf provisional que trontollaria després d’una targeta blava de Casas que transformava Teixidó en el 2-2 (minut 29). El Voltregà no es deixava menjar i Molas marcava en el minut 35 per situar per davant els locals a un quart d’hora del final. 15 minuts que serien suficients per trobar la reacció d’un Calafell que posaria el 3 a 6 en només cinc minuts.

Polèmica en la recta final

Casas empatava en el minut 37 aprofitant la inferioritat numèrica local per una blava a Anguita. Pocs segons després, Escala feia el 3 a 4 i Casas augmentava el marge en el minut 41 amb el 3 a 5 que encarrilava el triomf. El matx augmentava decibels quan el Voltregà es quedava amb dos jugadors de pista per una polèmica blava a Molas i una clara infracció d’Alonso.

La infracció d’aquest darrer era aprofitada per Casas per anotar el 3 a 6 en el minut 43. Els locals aconseguirien maquillar el marcador amb dianes de Molas i Teixidó en els darrers minuts però no hi hauria temps per a més. Amb aquest marcador, el Calafell puja a la tercera plaça amb 36 punts a l’espera de la resta de la jornada.

La pròxima cita serà diumenge 12 a les 12.15 hores rebent el Girona al Joan Ortoll.