Vídeos i fotos: Espectacular nevada a zones de l'Alt Camp i la Conca de Barberà

La tarda ha deixat estampes impactants en els indrets de més altitud de les comarques del nord del Camp de Tarragona.

Neu a Rojals.
Neu a Rojals. | Twitter
07 de febrer del 2023
Actualitzat el 15 de febrer a les 15:54h

La neu no s'ha fet esperar als punts més elevats de les comarques de l'Alt Camp i la Conca de Barberà. A primera hora de la tarda, a municipis com Querol, Mont-ral, Prades o Rojals han començat a caure les primeres volves de neu. En alguns casos, com a Santa Coloma de Queralt, la nevada ha anat agafant consistència i ha emblanquinat les zones més altres del municipi com a Montargull, que ja compta amb una emblanquinada força important.

 

En aquest sentit, el temporal que fa dies que s'anunciava no ha defraudat i ha deixat estampes impactants en els indrets de més altitud de les comarques del nord del Camp de Tarragona. Diversos veïns i ho han compartit a través de les xarxes socials.

 

Davant de la situació meteorològica que pot anar a més durant les properes hores, la Diputació de Tarragona ha mobilitzat dos equips de carreteres que ressegueixen la xarxa viària per garantir-ne la seguretat i espargir sal.

 

La pluja també ha regat tots els municipis del Camp de Tarragona durant pràcticament tot el dia. De moment no s'han reportat afectacions greus per l'aigua, tot i que sí que s'han produït petites inundacions en zones com al Baix Penedès o el Baix Camp. En el cas de Querol, a partir de mitja tarda la pluja s'ha convertit en neu, tot i que de moment no ha agafat.