El Nàstic perd al camp del Murcia deixant molt males sensacions

Els grana perden contra un rival directe per jugar el playoff d’ascens després d’un encontre molt pobre on marxa perdent 2-0 al descans i no es reacciona en cap moment

El Nàstic no aixeca cap.
El Nàstic no aixeca cap. | TarragonaDigital
11 de febrer del 2023
Actualitzat el 15 de febrer a les 17:02h

El Nàstic de Tarragona ha perdut al camp del Real Murcia (2-0), patint així la primera derrota amb Iñaki Alonso a la banqueta. Els grana han quallat un pobre encontre contra un rival directe que marxa a sis punts de distància més el goal-average advers. S’ha gaudit de tot el segon temps per a reaccionar però l’equip ha estat incapaç de fer-ho, quallant un encontre molt pobre en línies generals.

Primer temps per oblidar

El primer temps disputat a l’Estadio Enrique Roca, nou nom de La Nueva Condomina, ha estat per oblidar al 100%. Pedro del Campo cometia un clar penal en el minut 10, acció que s’encarregava de transformar Pedro León per fer l’1 a 0. Els d’Iñaki Alonso ja es veien obligats a reaccionar, factor que no han aconseguit en cap moment.

Una centrada enverinada de Joan Oriol que obligava Costa a enviar l’esfèric a la cantonada ha estat l’arribada més perillosa d’un Nàstic que ha encaixat de nou abans del descans. Córner a favor del Murcia que executava Pedro León per al cap d’un Javi Rueda que ha rematat a plaer per anotar el 2 a 0 en el minut 43. La passivitat defensiva grana passava factura amb una diana clau per a la victòria local.

Els segons 45 minuts han estat un intent constant i poc precís per empatar. Centrades que no arribaven als rematadors, imprecisions en els controls i un reguitzell de canvis des de la banqueta que no han tingut efecte. L’ocasió més clara per anotar arribava en el minut 72 quan Costa desviava espectacularment una rematada molt propera de Guillermo.

Els locals s’han dedicat a conservar el zero a la porteria local i no han patit gens ni mica per conservar un triomf que els allunya a sis punts dels tarragonins. A l’espera de la finalització de la jornada, el Nàstic és onzè amb 31 punts (a quatre del playoff). Diumenge vinent a les 12.00 hores, nou partit lluny de casa: toca visitar el CD Numancia.