Vídeo: Primeres imatges de l'interior de la nova atracció de PortAventura

La construcció de la muntanya russa basada en la franquícia 'Uncharted' continua a bon ritme

PortAventura World estrenarà la nova atracció basada en 'Uncharted' durant la primavera.
PortAventura World estrenarà la nova atracció basada en 'Uncharted' durant la primavera. | TarragonaDigital
17 de febrer del 2023
Actualitzat a la 13:01h
PortAventura World ha estrenat aquest divendres la nova temporada, que enguany serà la més llarga de la seva història i que arrenca amb l'objectiu de superar els 5,2 milions de visitants de l'any 2019. El parc temàtic de la Costa Daurada celebra des d'avui el Carnaval i durant la primavera posarà en marxa una nova atracció basada en la franquícia de videojocs i cinema 'Uncharted'.



Aquesta nova atracció està actualment en construcció i, aquest divendres, PortAventura ha mostrats als periodistes el seu aspecte actual. En aquest sentit, cal recordar, que serà una muntanya russa interior, ubicada a la zona del Far West, i que combinarà la foscor amb audiovisuals.

Luis Valencia, director de Desenvolupament de PortAventura World, ha detallat que a hores d'ara s'està acabant la fase de muntatge de l'atracció i de manera imminent començaran les proves elèctriques. Posteriorment, es farà la fase de proves amb els vehicles, amb la previsió d'obrir-la al públic a la primavera.
 

Una muntanya russa de 700 metres i una inversió de 25 milions d'euros

Segons han explicat els responsables del parc temàtic, aquesta nova atracció és una muntanya russa 'dark ride', amb un recorregut de prop de 700 metres en un espai immersiu únic, amb una superfície de 4.800 metres quadrats i 16 metres d'altura. Seran tres vehicles, amb capacitat per a 12 persones i una durada del viatge d'un minut i mig. Això, fa un total de 900 persones per hora.

Luis Valencia ha comentat que el recorregut serà a les fosques i a una velocitat no revelada que farà que la gent perdi la noció de l'espai i el temps. En aquest sentit, ha afegit que mentre es faci cua també es faran projeccions audiovisuals perquè "sigui una experiència immersiva".

Com la resta d'atraccions del parc temàtic, la nova muntanya russa estarà adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. Aquest projecte, que ha estat possible gràcies a l'acord de llicència entre PortAventura World i Sony Pictures, suposa una inversió de més de 25 milions d'euros.