Ouigo llença la casa per la finestra: bitllets de tren des de 9 euros

La companyia ferroviària posarà a la venda aquests bitllets, que permeten viatjar des de Tarragona, el pròxim 1 de març

Ouigo posarà a la venda el pròxim 1 de març 1,7 milions de bitllets amb un preu des de 9 euros.
Ouigo posarà a la venda el pròxim 1 de març 1,7 milions de bitllets amb un preu des de 9 euros. | ACN
23 de febrer del 2023
Actualitzat a les 11:20h
Nova oferta de bitllets de tren a baix preu per viatjar des de Tarragona en alta velocitat. La companyia Ouigo ha anunciat que el pròxim 1 de març, a les nou del matí, posarà a la venda 1,7 milions de bitllets, amb preus des dels 9 euros, per viatjar entre l'11 de juliol i el 9 de desembre.

Els bitllets, que es posaran a la venda des de 9 euros, es podran comprar tant a la web com a l'APP d'Ouigo per a viatjar en les línies de Madrid - Saragossa - Tarragona - Barcelona i Madrid - València.

En un comunicat, la companyia ha explicat que amb aquesta iniciativa "reforça el seu compromís per fer de l'alta velocitat una manera de transport accessible a totes les butxaques amb tarifes baixes i un servei de qualitat".

"Un pas més cap per aconseguir que l'ús de l'alta velocitat es democratitzi a Espanya"

Federico Pareja, director comercial i de màrqueting d'Ouigo ha destacat que "aquests 1,7 milions de nous bitllets representen un pas més cap al nostre objectiu d'aconseguir que l'ús de l'alta velocitat es democratitzi a Espanya".

En aquest sentit, també ha afegit que "hem aconseguit també que viatgers que abans no s'ho podien permetre es decantin pel mitjà de transport més sostenible que existeix, que contamina 80 i 50 vegades menys que l'avió i el cotxe, respectivament".


Des de la seva arribada a Espanya el 10 de maig de 2021, OUIGO ja ha transportat gairebé 5 milions de viatgers en les seves dues línies operatives: Madrid - Barcelona, amb parada a Saragossa i Tarragona, i Madrid - València.