Un ferit Nàstic rep el líder Eldense per revifar o enfonsar-se

Els grana reben l'Eldense, líder de la categoria, amb l'obligació de sumar els tres punts per no veure com la zona alta s'allunya encara més

El Nàstic vol revertir la situació: allunyar-se del descens per apropar-se a l'ascens, una obligació
El Nàstic vol revertir la situació: allunyar-se del descens per apropar-se a l'ascens, una obligació | Club Gimnàstic
24 de febrer del 2023
Actualitzat a les 19:04h
El Nàstic de Tarragona rebrà diumenge a les 12.00 hores el Club Deportivo Eldense al Nou Estadi Costa Daurada. Observant aquest matx de la jornada 25 el dia quan es va publicar el sorteig, el més lògic era pensar que els grana estarien en la zona alta i l'Eldense podia trobar-se en la zona mitjana de la taula. Malauradament per als interessos tarragonins, la situació és la contrària: el Nàstic ha perdut els dos darrers partits i té el descens més a prop que l'ascens.

Trilles pot tornar

Després d'un dolent inici d'any 2023 on els grana només han sumat una victòria i han patit un canvi d'entrenador, l'equip s'ha vist abocat a la zona baixa de la taula. Les dues derrotes seguides com a visitant han agreujat una situació que comença a ser preocupant i que diumenge viurà una prova de foc. Visita Tarragona el líder Eldense, una sorpresa majúscula que està dominant el torneig i té serioses opcions de mantenir la pugna per l'ascens directe amb, com a mínim, el Castellón.



Iñaki Alonso, tècnic del Nàstic, treu el factor positiu de rebre l'equip més fort de la lliga: "És una oportunitat de reivindicar-nos, necessitem parlar sobre el camp". El basc no amaga que "la nostra gent pot estar disgustada" però "jugar al nostre camp ha de significar tenir una dosi de confiança i d'il·lusió". Per aquest duel, Alonso no podrà disposar del sancionat Álex Quintanilla, però pot recuperar el central Marc Trilles, recuperat de la seva lesió.

Eldense, líder amb 45 punts, arriba a Tarragona amb el repte de millorar els seus registres lluny de casa. El conjunt dirigit per Fernando Estévez només ha guanyat un encontre lluny del Pepico Amat en els darrers quatre mesos, basant la seva fortalesa quan juga amb els seus seguidors davant. Els alacantins patiran l'absència important del migcampista Miguel Núñez, sancionat per acumulació de targetes.



José David Martínez serà l'àrbitre del matx, acompanyat a les bandes per Luis Miguel Marín i Sergio Ferrando.