Torna l'Espai Entrevistes de Mont-roig: més de 200 ofertes de feina

L'edició d'enguany de la iniciativa, amb 18 empreses participants, se celebrarà els dies 16 i 17 de març al centre polivalent de Miami Platja

La majoria d'ofertes que s'ofereixen són del sector de la restauració i en allotjaments turístics.
La majoria d'ofertes que s'ofereixen són del sector de la restauració i en allotjaments turístics. | ACN
27 de febrer del 2023
Actualitzat a les 12:16h
Els dies 16 i 17 de març se celebrarà una nova edició de l’Espai Entrevistes, una iniciativa de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria d’Impuls Econòmic, que té l’objectiu de fomentar l’ocupació al municipi. Enguany, segons ha informat el consistori, hi haurà 18 empreses del municipi i de la zona que oferiran més de 200 llocs de treball.

La gran novetat d'enguany és que les entrevistes es faran en dos dies i no en una única jornada com s'havia fet fins ara. Per participar en les entrevistes de selecció, que es faran a partir de dos quarts de deu del matí al centre polivalent de Miami Platja, cal enviar prèviament el currículum per correu electrònic a cadascuna de les empreses participants.

Aquestes empreses faran una preselecció amb tots els candidats que hagin enviat les seves dades i convocaran a les persones seleccionades a l’entrevista presencial. Per assistir a les entrevistes presencials, és imprescindible tenir cita prèvia.
 

Data límit i correu d’informació

La data límit per enviar el currículum a les empreses és el dia 14 de març. Així mateix, aquells aspirants que necessitin resoldre qualsevol dubte poden trucar al telèfon 977 172 527 o bé enviar un correu electrònic a l'adreça promocio@mont-roig.cat.

La major part dels llocs de treball que s’ofereixen són del sector de la restauració i en allotjaments turístics. En aquest sentit, es poden consultar totes les ofertes en el següent document.