L’Igualada dona guerra però el Barça ja és a semifinals

Els blaugrana imposen la lògica i ja són a semifinals després de guanyar un combatiu Igualada que ha venut cara la seva pell

Els blaugrana han hagut de remuntar però ja són a semifinals
Els blaugrana han hagut de remuntar però ja són a semifinals | @FCBHoquei
Redacció
03 de març del 2023
Actualitzat a les 21:13h
El FC Barcelona s’ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei d’hoquei patins després d’imposar-se per 5 a 2 a l’Igualada Rigat. La competició del KO, que s’està disputant al Pavelló Joan Ortoll de Calafell, ha ofert un emocionant encontre on els culers no han pogut decantar la balança fins a la recta final del matx. Fins i tot els igualadins han arribat a anar guanyant durant dos trams del matx.
 

Riba dona esperances

El duel començava amb una forta sorpresa al Baix Penedès: l’Igualada s’avançava. El Barça, claríssim favorit de l’encontre i de la competició, havia de remuntar després que Nunes veiés una targeta blava i la directa posterior fos transformada per Gerard Riba. Només caldrien cinc minuts per a què la maquinària barcelonina donés resultats.

Assistència d’Ignasi Alabart i Joao Rodrigues s’encarregava d’empatar davant la intervenció de Torrents en el minut 7. No seria fins a la recta final del primer temps quan, novament en una acció de pilota aturada, l’Igualada colpejava. Penal anotat per Riba i un sorprenent 1-2 que es mantenia durant el descans.