Entra a robar 2 cops en 24 hores a casa dels veïns a Reus i el troben penjant en una cornisa

El veí-lladre acumulava més d'una vintena d'antecedents a Reus

Els Mossos van detenir l'home a Reus dos cops en 24 hores.
Els Mossos van detenir l'home a Reus dos cops en 24 hores. | EP
05 de març del 2023
Actualitzat el 06 de març a les 12:15h
Els veïns no sempre són persones amigables a qui pots demanar sal si et fa falta. Ho saben bé els veïns d'un edifici de la Travessera Nou de Sant Josep de Reus, els quals aquest cap de setmana han tornat a viure un episodi de robatoris protagonitzat per una persona que vivia a la seva escala.

El primer robatori va tenir lloc la nit de divendres, 3 de març. Un veí va trucar els Mossos d'Esquadra després d'enxampar un home dins de casa seva. El lladre va fugir en veure l'inquilí, però va tenir temps d'endur-se diners en efectiu, un telèfon i un rellotge.

Quan la policia catalana es va desplaçar fins al lloc dels fets, el van enxampar enfilat a la cornisa de la façana interior de l'edifici on havia robat.

Va ser llavors quan els Mossos d'Esquadra van comprovar que es tractava d'un 'vell conegut'. Un home de 30 anys, veí del mateix edifici i que ja acumula més d'una vintena d'antecedents.  El van detenir i la nit la va passar a comissaria.

El detenen 2 cops en menys de 24 hores a Reus

L'endemà, quan va sortir en llibertat, el lladre va tornar a casa seva. Però sembla que no va escarmentar perquè quan només eren les vuit del matí una altra veïna va trucar els Mossos d'Esquadra després d'enxampar-lo robant un altre cop.

En aquesta ocasió va sostreure unes ulleres a la seva veïna. La policia el va tornar a detenir, el segon cop en menys de 24 hores, i en aquesta ocasió la 'broma' no li va sortir gratis, ja que aquest diumenge, 5 de març, va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Els Mossos d'Esquadra van poder recuperar els 500 euros, el telèfon mòbil, el rellotge i les ulleres que havia robat als seus veïns.