1 de 10
OFERTA DE FEINA

El sector turístic de Tarragona busca treballadors per aquesta temporada

El pròxim 14 de març, FiraReus serà escenari de la cinquena edició de la jornada 'Treballa al Turisme'

En la jornada hi prendran part càmpings, hotels i apartaments, entre altres empreses del sector. | Núria Torres/ACN
per Antonio Ramos Llauradó, Tarragona | 7 de març de 2023 a les 12:05 |
El sector turístic de Tarragona busca treballadors de cara a la nova temporada que arrencarà en un mes amb la Setmana Santa. En aquest sentit, la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona Província (FEHT) organitza el dimarts 14 de març la 5a Jornada 'Treballa al Turisme', que comptarà amb la participació de més de 40 empreses.
 

Aquesta jornada està oberta a tots els públics: estudiants relacionats amb el món de l'hostaleria i el turisme, així com persones amb tota mena de perfil professional que estiguin interessats/donis a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen en els establiments.

En aquest sentit, s'inclouen ofertes de feina en direcció, recepció, restauració, cuina, manteniment, animació, administració o dependent/a de botiga, entre altres.

 

FiraReus, escenari de la trobada

La jornada tindrà lloc en horari de matí —de 9 a 14 hores— a les instal·lacions de FiraReus. Entre les més de quaranta empreses participants, hi ha un total de 16 càmpings de la província, així com hotels i apartaments. També hi prendran part PortAventura World i la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Les inscripcions per a assistir a la jornada ja es poden fer a través del següent enllaç. Els aspirants tindran l'opció de conèixer les empreses, lliurar els seus currículums, entrevistar-se amb els caps de Recursos Humans, i també la possibilitat de poder trobar treball en el sector turístic.
Participació