1 de 10
RODA DE BERÀ

L'aturen en un control rutinari a Roda de Berà i al·lucinen amb el que transporta

Els fets van tenir lloc aquest dilluns a la tarda al municipi del Baix Gaià

Imatge de les plantes de marihuana intervingudes al detingut. | Cedida
per TarragonaDigital, Roda de Berà | 7 de març de 2023 a les 15:15 |
Agents de la Policia Local de Roda de Berà van detenir aquest dilluns a la tarda, a voltant de les 19.30 hores, un home de 42 anys per un suposat delicte contra la salut pública. L'arrestat, de nacionalitat albanesa i sense domicili conegut, transportava en una furgoneta 1.440 plantes de marihuana en fase de creixement.

Va ser enxampat en un dels controls policials que els agents realitzen diàriament als accessos dels diferents barris del municipi. Concretament, va ser al barri del Francaset, quan els policies van aturar una furgoneta sospitosa.

 

Imatge de les plantes de marihuana intervingudes al detingut. Foto: CedidaEl conductor va ser identificat i durant l’escorcoll del vehicle es va comprovar que transportava una càrrega de 15 caixes amb un total de 1.440 plantes de cànnabis. Davant això, es va procedir a la detenció del conductor per un presumpte delicte contra la salut pública.


Els agents van fer també la prova indiciària de les plantes i es va obtenir un resultat de positiu en el reactiu. Practicades les primeres diligències policials, el detingut va ser traslladat, amb les plantes intervingudes, a les dependències dels Mossos d'Esquadra del Vendrell.
 

Reforç de la plantilla

D'altra banda, l'Ajuntament de Roda de Berà continua invertint esforços i recursos econòmics per garantir la seguretat ciutadana. Aquest dimarts, l'alcalde Pere Virgili, acompanyat pel cap de la Policia Local, Antonio Gómez, ha signat la renovació del contracte d'un dels agents interins de la plantilla, qui va arribar a Roda de Berà l’any passat com un reforç d’estiu.


L’equip de govern vol que aquest reforç s’allargui durant tot l’any, també fora de la temporada estival, a l'espera que pròximament es convoquin les quatre places d’agent funcionari de carrera, mitjançant concurs-oposició, previstes per aquest any.
Participació