1 de 10
Cultura

Arriba l'espectacle familiar 'La faula de l'esquirol' al Teatre Tarragona

La programació 'Primavera Tarragona Cultura' no s'atura i aquest espectacle, ideal per als més petits, convida a la reflexió sobre la diferència. Sortegem una entrada doble!

La faula es podrà veure al Teatre Tarragona el 26 de març. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Tarragona | 17 de març de 2023 a les 09:41 |
La temporada 'Primavera Tarragona Cultura' no s'atura. El passat 4 de març va arrencar i des de llavors no han parat els espectacles al Teatre Tarragona. En total n'hi ha una cinquantena de programats fins al mes de juny i s'hi toquen disciplines tan variades com el teatre, la música, el circ o la dansa.

El diumenge 26 de març arriba un dels espectacles familiars més esperats amb 'La faula de l'esquirol' de la companyia Comediants La Baldufa. Es tracta d'un espectacle ideal per anar amb els més petits de la casa i que ha estat premiat com a Millor Producció a la fira FETEN de Gijón i també guardonat amb el premi Millor Espai Escènic a la mateixa fira.

Un espectacle premiat

La faula, recomanada per a nens i nenes de més de tres anys, explica la història d'un eriçó que viu plàcidament al seu raconet de món. Un dia, la seva pau es veu pertorbada per l'arribada d'un altre personatge, un esquirol amable, trapella i juganer que no li farà fàcil la convivència.


L'espectacle convida a reflexionar, pensar i aprofundir sobre la diferència i el mestissatge, ja que l'eriçó i l'esquirol són molt diferents, però això fa que tots dos tinguin una infinitat d'oportunitats per aprendre i compartir plegats.


L'espectacle tindrà lloc el 26 de març, a les 18.00 hores al Teatre Tarragona. El preu de les entrades és de 8 euros i ja es poden comprar anticipadament a entrades.tarragona.cat.

Sortegem una entrada doble

Durant tota la temporada de Primavera Tarragona Cultura, sortegem entrades dobles per veure de forma gratuïta alguns dels espectacles.


Només heu de fer-vos seguidors del nostre perfil a Instagram TarragonaDigital i estar ben atents als nostres posts! Per aquest espectacle sortegem una entrada doble i només heu de seguir els senzills passos que detallarem al post.
Participació