Torna per robar per segon cop els seus veïns a Vilafortuny i acaba confessant

L'home volia assaltar el xalet de nou i va acabar ensenyant a la policia l'amagatall dels objectes que ja havia robat

L'home va acabar confessant a la policia.
L'home va acabar confessant a la policia. | Pau Masó
21 de març del 2023
Actualitzat a les 10:09h
Hi ha persones que no estan fetes per ser lladres encara que ho intentin, com el protagonista d'aquesta detenció que van practicar els Mossos d'Esquadra la setmana passada a Vilafortuny.

Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, una patrulla va detenir un home de 56 anys com a presumpte autor de dos robatoris amb força, un d'ells en grau de temptativa, als seus veïns. Els fets es remunten al passat 19 de març, quan una patrulla era a la zona de Vilafortuny pels volts de les 20.45 hores i van rebre un avís.


En aquest, s'indicava que s'havia vist una personasaltant la tanca d'una casa a Vilafortuny. Immediatament, els Mossos d'Esquadra van anar al lloc dels fets i van enxampar l'home que s'havia descrit en l'avís.
 

Acaba confessant als Mossos

Després d'identificar-lo, la patrulla el va escorcollar i va trobar les claus d'un cotxe que estava aparcat molt a prop. Quan van obrir-lo van trobar-hi un bagul de fusta amb caixes buides de telèfons mòbils i un guant de bicicleta molt característic.

Paral·lelament, durant les gestions els mossos van descobrir que a la mateixa casa hi havien entrat a robar el dia abans i s'havien endut un bagul i una bicicleta.

Davant d'aquesta situació, l'home es va veure arraconat i va acabar confessant que havia robat al xalet també el dia anterior. No només això, sinó que també va explicar als Mossos d'Esquadra on tenia el botí, amagat al seu jardí, en una casa molt propera.

L'home, de 56 anys, va entregar tots els objectes robats a la policia i va quedar detingut pel robatori de dissabte i l'intent de robatori de diumenge. Després de passar a disposició judicial, va ser deixat en llibertat amb càrrecs.