El Teatre Auditori del Morell acull el concert de l'Orchestra Fireluche

La banda presenta aquest dissabte 'Segona Florada', el disc pòstum del desaparegut Pau Riba

Imatge promocional de l'Orquestra Fireluche.
Imatge promocional de l'Orquestra Fireluche. | Cedida
21 de març del 2023
Actualitzat a la 13:11h
El Teatre Auditori del Morell acull aquest dissabte 25 de març, a les 20 hores, la sisena cita de la temporada cultural del municipi morellenc. L'Orchestra Fireluche presentarà 'Segona Florada', el disc pòstum de Pau Riba, un músic de referència, desaparegut tot just fa un any, que tenia un lligam emocional amb el Morell, on havia actuat en diverses ocasions.

Les entrades anticipades tenen un preu de 12 euros, i es poden adquirir tant a l’oficina del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com telemàticament, a través del següent enllaç. A taquilla, una hora abans de l’inici de la funció, les entrades valen 15 euros. Els menors de 18 anys, paguen un preu únic de 5 euros.

Aquesta és la sisena proposta de la temporada cultural del municipi del Morell, que s’allargarà fins al mes d’abril i que inclou circ, teatre o música, i a la qual posarà el punt final el 8è PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del nostre poble.
 

'Segona Florada', el disc pòstum de Pau Riba

Després de la publicació del disc 'Ataràxia', l'any 2019 juntament amb Pau Riba, l'Orchestra Fireluche, formació sempre inusual i sorprenent, presenta la seva continuació natural: el pòstum 'Segona Florada', un disc on les noves flors melòdiques, plantades a quatre mans tant pel cantant com per l’orquestra dins el mateix jardí original.

'Segona Florada' inclou 'D'Aina', la darrera cançó que va compondre Pau Riba, que està dedicada a la filla de la seva companya Memi March.