Salven una persona que havia caigut a un canal a l'Ebre

La dona estava intentant sortir de l'aigua quan han arribat els bombers

22 de març del 2023
Actualitzat a les 12:28h
Els Bombers de la Generalitat estan tenint unes hores molt intenses a la demarcació de Tarragona. Després d'una nit d'incendis, aquest matí han rebut un avís a les Terres de l'Ebre per salvar una persona que havia caigut en un canal.

Els serveis d'emergències han rebut la trucada informant sobre el succés a les 10.28 hores. S'informava que una persona havia caigut des d'una altura de més de tres metres al canal situat a l'Assut de Xerta, a Benifallet.

Ràpidament, s'han mobilitzat fins a quatre dotacions dels bombers. Per sort, quan han arribat han trobat l'home conscient, però intentant sortir del canal.

Els bombers han informat que es tracta d'una dona, treballadora, que estava al punt de control del nivell de l'aigua, i que disposava d'un salvavides i estava lligada a una barana superior.

Els bombers li han facilitat flotadors per ajudar-lo a sortir del canal. Tot i que la caiguda ha estat des d'una altura de 3,5 metres, l'home està en bon estat i ha estat evacuat a l'hospital perquè es revisés les possibles ferides.