El vallenc Guillem Figuerola és proclamat campió d’Espanya de pàdel per equips

Forma part del Reial Club Tennis Barcelona

Imatge de Guillem Figuerola
Imatge de Guillem Figuerola | Cedida
23 de març del 2023
Actualitzat a les 10:34h
Guillem Figuerola ha estat proclamat, a Saragossa, campió d’Espanya de pàdel per equips. L'esportista vallenc forma part del Reial Club Tennis Barcelona i s'ha imposat en els tres partits que va jugar. En aquest sentit, Figuerola va superar, amb Gerard Arnaldos de parella, Lucas Garcés i Javier Carlos Rodríguez en dos sets (6/4 i 6/3).

D'altra banda, fa uns mesos, l'Ajuntament de Valls i el jugador vallenc van signar un contracte d’esponsorització. D’aquesta manera l’ajuntament de la ciutat patrocina al jugador vallenc i ho fa amb una aportació econòmica de 600 euros. Per altra banda, Figuerola incorpora el logo de VisitaValls a l'equipació esportiva amb la què competirà.

La Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls té com un dels seus objectius la promoció de la ciutat en general i especialment el foment del turisme, així com la promoció, proporcionar una posició competitiva de ciutat, basada en transmetre als visitants l'autenticitat, la singularitat i incentivar-los a viure experiències úniques.