Reus, al 'top' de ciutats preferides pels europeus per passar la Setmana Santa

Enguany es confirma la tornada a la normalitat en l'àmbit turístic després de la pandèmia

Els turistes europeus tenen Reus com un dels principals destins de cara a la Setmana Santa.
Els turistes europeus tenen Reus com un dels principals destins de cara a la Setmana Santa. | ACN
24 de març del 2023
Actualitzat a les 15:39h
Després de tres anys marcats per la pandèmia, aquest 2023 ha suposat la tornada a la normalitat i la recuperació del turisme estranger a casa nostra. En aquest sentit, segons les dades de cercador Jetcost, les cerques de vols per part dels europeus han augmentat en un 20%, mentre que les d'hotels en un 30% respecte a la Setmana Santa de 2019, l'any anterior a la pandèmia.



En aquest sentit, segons Jetcost, els usuaris passen un 25% més de temps buscant diferents solucions, pressupostos i dates alternatives, la qual cosa demostra que "hi ha un interès més real i una intenció genuïna de viatjar i trobar una bona oferta enguany".

En aquest sentit, bona part dels turistes europeus que han decidit viatjar durant la Setmana Santa de 2023, ho faran a Espanya, amb un especial interès per Catalunya. Entre les destinacions més buscades hi ha Barcelona i Girona, però també una destinació de casa nostra, Reus.
 

Barcelona, en el top 3 de tots els rànquings

Segons les dades de Jetcost, Barcelona és la ciutat més sol·licitada pels viatgers francesos, italians i portuguesos, la segona pels alemanys i britànics i la tercera pels neerlandesos. Girona també apareix com a destinació preferida entre els alemanys, neerlandesos i britànics, mentre que Reus ho és per als turistes neerlandesos.

En aquest sentit, Ignazio Ciarmoli, director de màrqueting de Jetcost, ha dit que "és una gran notícia poder comprovar com l'interès dels turistes per Catalunya es manté un any més. Barcelona, Girona i Reus continuen sent grans destinacions turístiques mundials per a les vacances de Setmana Santa".

Ciarmoli ha afegit que "els bons preus que ofereixen en comparació amb altres ciutats, la seva riquesa cultural, la seva boníssima gastronomia i ambient nocturn, el seu magnífic clima, a més dels seus els seus bons hotels i infraestructures continuen atraient un gran nombre de turistes europeus".