Envien a presó el noi detingut pel crim de la jove Marina, a Móra la Nova

El jove, amic de la noia que va aparèixer morta, és el principal sospitós d'haver comès el crim

El noi està acusat d'haver assasinat la jove de només 25 anys.
El noi està acusat d'haver assasinat la jove de només 25 anys. | TarragonaDigital
25 de març del 2023
Actualitzat a les 14:50h
Mentre la Ribera d'Ebre encara està intentant assimilar l'atroç crim d'aquest dijous a Móra la Nova, el jutjat de Falset ha fet un pas. El noi detingut, acusat d'haver assassinat la Marina, ha estat enviat a presó provisional comunicada i sense fiança.

L'arrestat ha arribat als jutjats de Falset cap a les 10 del matí sota vigilància dels Mossos i s'ha acollit al seu dret a no declarar. El jove, L.G., era amic de la víctima i segons alguns testimonis, va recollir a la sortida del lloc de treball, la residència de Móra la Nova, la noia que va aparèixer morta dijous, la Marina.

El crim ha causat una gran consternació a tota la Ribera d'Ebre. El jove detingut, segons algunes fonts, hauria estat implicat prèviament en un parell d'agressions sexuals. El jove, amic de la víctima, és el principal sospitós dels Mossos d'Esquadra i el presumpte responsable de la mort de la Marina

La jutgessa ara l'ha enviat a presó sense fiança, ha decretat secret parcial a la causa i el judici esclarirà els fets. 

Garcia de dol

El petit poble de la Ribera d'Ebre, Garcia, d'on era veïna la víctima, es va reunir aquest divendres per fer un minut de silenci oficial. Durant aquest acte es va exigir que aquest sigui "l'últim feminicidi". També es van decretar tres dies de dol al poble.



Cal recordar que el telèfon 900 900 120 és una línia d'atenció contra la violència masclista totalment gratuïta, confidencial i sempre disponible.