Cremen tendals d'almenys dos negocis del centre de Reus

Els Bombers van actuar en dues ubicacions dins del tomb de ravals la matinada de dissabte a diumenge

Els incendis serien intencionats
Els incendis serien intencionats | Europa Press
11 d'abril del 2023
Actualitzat a la 13:55h
Una persona hauria cremat, intencionadament, tendals d'almenys dos negocis del centre de Reus. Els fets tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge, el dia 9 d'abril a les quatre de la matinada segons informen els Bombers de la Generalitat. Pel que fa a les fonts policials, es desconeix si es va identificar o fins i tot detenir algun sospitós per aquests incendis.

Els Bombers apunten que van rebre l'avís quan passaven set minuts de les quatre de la matinada i van desplegar una dotació. Van comprovar que s'havien cremat tendals d'almenys dos negocis, dos focs que, en aquell moment, pràcticament s'havien extingit per si sols. Tot i això, els operatius del cos de prevenció i extinció d'incendis van remullar les zones afectades durant la mitja hora durant la qual van treballar-hi.

Es tracta d'un negoci situat al número 16 del carrer Major i un altre del carrer de la Concepció. Aquest darrer és un local de restauració i oci nocturn on l'individu hauria cremat parasols. Els Bombers van comprovar que havien cremat palets de fusta per encendre els focs.

També haurien cremat cartrons que, de fet, va ser l'avís que els Mossos d'Esquadra van remetre als Bombers, que van trobar-los al lloc dels fets quan van arribar-hi. Per part de la Guàrdia Urbana també s'informa que va ser la policia catalana qui es va fer càrrec de l'incident. Tot i això, el cos no té cap informació de l'operatiu i, per tant, es desconeix si es va identificar o fins i tot detenir alguna persona relacionada amb el cas.