1 de 10
VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT

Arriba la 7a edició de la Ruta de Tapes de l'Hospitalet de l'Infant

Se celebrarà entre el 21 d'abril i l'1 de maig amb la participació de 18 establiments

Imatge de la presentació de la 7a Ruta de tapes de l'Hospitalet de l'Infant. | Cedida
per TarragonaDigital, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | 17 d'abril de 2023 a les 16:55 |
L'Associació de Restauració i Hoteleria de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors (ARH) ha organitzat, amb el suport de la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, la 7a Ruta de Tapes, per promocionar la gastronomia local. La cita se celebrarà entre el 21 d'abril i l'1 de maig.

En aquesta edició, hi participaran un total de 18 establiments de l'Hospitalet de l'Infant, que oferiran una tapa i una beguda —'canya' o 'quinto' de cervesa, copa de vi o aigua— per 4 euros.

 

Hi prenen part 18 establiments

Durant aquests dies, els participants en aquesta ruta tindran l'oportunitat d'assaborir les tapes elaborades especialment per a l'ocasió pel Bar Mediterrani, Bar Hos-pi, Bar-Restaurant D'Antis, Bar-Cervecería Cal Rullo, Restaurant-Pizzeria Can Donatello, Food & Cocktails Single Fin, Cerveceria El Drac, Restaurant Le P'tit Normand, El Rebost de Ca Belardo, Restaurant Blauverd, Restaurant Vanes, Restaurant LB21, Bar Safari, Hotel 4R Meridià, Bar-Gelateria La Jijonenca, Xiringuito del Pep, Bar-Restaurant Canalla i Zazu Lounge Bar.

Així mateix, els participants també podran prendre part del sorteig de dos premis: una escapada 'smartbox' Mil y una noche de ensueño i un val de 30 euros per gastar als bars i restaurants locals de l'ARH.


Per participar en el sorteig d'aquests premis, s'hauran de tastar com a mínim 5 de les 18 tapes proposades. En el fullet informatiu de la Ruta de Tapes, que es podrà aconseguir a l'Oficina de Turisme o a qualsevol dels establiments participants, hi haurà de quedar segellada cadascuna de les 5 tapes.

El client o clienta haurà de votar la tapa que més li ha agradat i emplenar el fullet amb les seves dades personals. Després l'haurà de dipositar a les urnes que trobarà als bars i restaurants participants o a l'Oficina de Turisme.


El sorteig dels premis es farà el 4 de maig, a les 11 hores, a Ràdio l'Hospitalet de l'Infant i els guanyadors s'anunciaran al Facebook de l'Associació de Restauració i Hoteleria de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors (ARH).

Els restauradors i restauradores també es disputaran el premi a la 'Millor tapa', que serà per aquell que obtingui la valoració més alta per part dels clients.
Participació