Junts per Reus presenta cartell i lema electoral centrats en Teresa Pallarès

La imatge de la futura alcaldable s'acompanya de la frase «La millor ciutat, la millor alcaldessa»

Teresa Pallarès ha presentat el cartell i el lema durant la inauguració del local de campanya
Teresa Pallarès ha presentat el cartell i el lema durant la inauguració del local de campanya | Junts per Reus
21 d'abril del 2023
Actualitzat a les 9:44h
Junts per Reus concorrerà a les eleccions municipals amb el lema La millor ciutat, la millor alcaldessa. Així ho ha presentat la futura alcaldable, Teresa Pallarès, aquest dijous a la tarda, durant la inauguració del local electoral del partit, situat al carrer de Jesús. Durant la presentació del cartell ha agraït als militants i simpatitzants de la formació que li donen suport de cara a aquests comicis.

L'actual alcalde, Carles Pellicer, sol acabar els seus discursos sentenciant que "Reus és la millor ciutat del món", i Pallarès ha optat per mantenir aquesta línia. Durant la presentació del cartell ha assegurat que "som la millor ciutat perquè s'ha fet molta i bona feina aquests últims anys des de l'Ajuntament". Ha reivindicat la salut financera del consistori i la tasca del govern en el qual és regidora d'Economia i Coneixement i d'Habitatge.

Durant aquesta campanya, ha afirmat, "anirem pels carrers, per les places i pels barris; ja ho hem fet, però ara ho farem en clau de campanya". Una manera de fer campanya que, segons ha explicat ha de servir per "escoltar el pols de la gent, el batec de la gent de Reus". "No som una candidatura que vendrà fum, no tenim grans estrelles mediàtiques, anem per feina, anem a fer feina, som la llista més ben preparada", ha sentenciat.