1 de 10
Alt Camp

Totes les novetats: Arriba una nova edició del Valls Va de Vins

Les actuacions musicals al Pati estaran protagonitzades per Koko Jean & the Tonics, Mambo Jambo, Ariox, Sardines i una sessió de punxadiscos amb Alexandre Bonanit

Imatge d'una edició anterior del Valls Va de Vins | Ajuntament de Valls
per Albert Oliva, Valls | 8 de maig de 2023 a les 13:09 |
La 9a edició de la Music Valls Va de Vins, la Mostra de Vins de la DO Tarragona, tindrà lloc els dies 19 i 20 de maig al Pati de Valls. En aquesta ocasió, la festa estarà formada pels vins que aportaran dotze els cellers de la DO Tarragona, juntament amb l'oferta gastronòmica que presentarà l'Associació de Restauradors de Valls i les actuacions de quatre grups musicals i una sessió de punxadiscos el dissabte al migdia.

La proposta musical estarà formada pel grup Sardines, que compta amb la participació del bateria local Gerard Mallorquí; la jove cantant Ariox, una de les noves propostes de la música urbana al nostre país; la carismàtica cantant de soul catalana d'origen africà, Koko Jean acompanyada per The Tonics per presentar el seu primer disc, i els Mambo Jambo, grup de rythm'blues liderat pel popular saxofonista Dani Nel·lo, que arribarà a Valls per presentar el seu últim disc Exotic Rendezvous.


La Music Valls Va de Vins és una proposta de la Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls, el Consell Regulador de la DO Tarragona i la Societat Agrícola de Valls, que compta amb la col·laboració de l'Associació de Restauradors de Valls.
 

Els horaris 

La Music Valls Va de Vins obrirà les portes el divendres 19 de maig a les 18.00 h i la primera jornada de la fira s'allargarà fins a les 22.30 h. A partir d'aquest moment, els dotze cellers de la DO Tarragona que hi participen oferiran les degustacions dels seus vins -una seixantena de referències entre vins blancs, rosats, negres, espumosos i vins de licor- a tots aquells que hagin comprat la copa, que s'acompanyarà de 5 tiquets per tastar els vins, al preu de 15 euros. També es podran adquirir copes soltes a 2 euros i tiquets per un tast a 3 euros.


La primera jornada comptarà amb les actuacions de Sardines i Los Mambo Jambo. El dissabte els cellers obriran a les 11.00 h del matí fins a les 15.00 h en una matinal ideal per fer un tomb pel Pati tot escoltant la sessió d'Alexandre Bonanit amb música per ballar i gaudir de la jornada. A la tarda l'activitat al Pati començarà a les 18 hores i està previst que s'allargui fins a les 22.30 h. Serà una nit perfecta amb la música d'Ariox i el fi de festa amb el ritme frenètic de Koko Jean & The Tonics.

Quant als cellers de la mostra, aquesta edició de la Music Valls Va de Vins comptarà amb la participació d'una dotzena de cellers de la DO Tarragona, bàsicament de la comarca de l'Alt Camp, però també d'altres zones elaboradores d'aquesta denominació d'origen. Així, oferiran els seus vins al públic que s'acosti a l'esdeveniment Cellers Blanch (Puigpelat), Celler Mas Vicenç (Cabra del Camp), Adenarts (Nulles), Vives Ambròs (Monferri), Celler Mas Baiget (l'Albiol), Vinya Janine (Rodonyà), Mas del Botó (Alforja), Celler Pallarades (Puigdelfí), Cellers Mas Bella (Masmolets), Agrícola i Secció de Crèdit de Valls, Celler Magrinyà Calaf (Nulles) i Estol Verd Celler (Rodonyà).

 

Tastos de vins 

De forma paral·lela a la Valls Va de Vins, la DO Tarragona organitza dos tastos guiats de vins que tindran lloc al Pati de Sant Roc de l'Institut d'Estudis Vallecs. En concret es faran el dimecres 17 de maig a les 20.00 h i el dissabte 20 de maig a les 19.00 h. Aprofitant aquestes dues sessions, també tindrà lloc la presentació de la Ruta del Vi de la DO Tarragona entre tots els assistents.
Participació