Fugen dels Mossos per l'N-420 al Priorat llençant droga per la finestra

La policia catalana ha detingut tres homes després d'una persecució de pel·lícula

Els fets han tingut lloc aquesta passada nit per carreteres tarragonines.
Els fets han tingut lloc aquesta passada nit per carreteres tarragonines. | TarragonaDigital
17 de maig del 2023
Actualitzat a les 10:28h
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta passada nit els tres ocupants d'un vehicle que ha fugit d'un control de pas, en el marc del pla de prevenció de robatoris, al pas de la carretera N-420 per Falset, segons ha avançat el digital 'El Caso'. Els arrestats estan acusats dels suposats delictes contra la salut pública, conducció temerària i resistència i desobediència a l'autoritat.

El cotxe escàpol ha estat perseguit per una patrulla de la policia catalana que ha observat que durant la fugida anaven llençant sacs —que després s'ha confirmat que contenien marihuana— per les finestres. El vehicle ha fugit en direcció Reus per l'N-420 i en un moment donat ha agafat la sortida cap a la T-313 en direcció a Duesaigües.
 

Els tres detinguts esperen a la comissaria de Reus per passar a disposició judicial

Ha estat en aquesta carretera del Baix Camp, després d'una persecució de pel·lícula, on els agents dels Mossos han aconseguit aturar el vehicle i detenir els seus tres ocupants, tres joves d'entre 28 i 29 anys, dos dels quals de nacionalitat alemanya i un de nacionalitat lituana.

Els arrestats han estat traslladats a la comissaria de la policia catalana de Reus, on esperen a passar a disposició judicial. En aquest sentit, la Unitat d'Investigació de Reus ha assumit la investigació dels fets per tal d'esbrinar l'origen de la marihuana que traslladaven.