La Franz Schubert Filharmonia tanca temporada a Vila-seca amb Mendelsshon

Aquest dissabte es podrà gaudir de la Simfonia núm. 2 'Lobgesang' a l'Auditori Josep Carreras

Imatge d'arxiu de la Franz Schubert Filharmonia.
Imatge d'arxiu de la Franz Schubert Filharmonia. | LaFACT Cultural
17 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:46h
La Franz Schubert Filharmonia (FSF) tanca la temporada aquest cap de setmana amb un doble concert a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca i al Palau de la Música Catalana. Al municipi de la Costa Daurada, la cita serà aquest dissabte, a les 20 hores, i amb les entrades ja a la venda a través del següent enllaç.
 
El programa de la vetllada té com a plat fort la Simfonia núm. 2 'Lobgesang' de Mendelssohn, obra escrita per commemorar el 400 aniversari de la invenció de la impremta. Aquesta és una simfonia plena de colors, moments triomfals i optimistes i també d'algunes de les melodies més colpidores i commovedores de la història de la música.

En aquest concert, la FSF, amb la direcció de Daniel Mestre, estarà acompanyada a l'escenari per les sopranos Ulrike Haller i Mar Jordana, el tenor Roger Padullés i la Coral Càrmina, que celebra enguany el seu 50à aniversari.
 

Estrena absoluta de la darrera obra del compositor Bernat Vivancos

En la primera part del concert, els espectadors podran gaudir de l'estrena absoluta de 'Càntic dels tres joves', la darrera obra del compositor català Bernat Vivancos, reconegut arreu com un dels autors amb més domini de la música vocal i amb un llenguatge propi que ha sabut connectar amb el públic contemporani.