10è aniversari de l'Accents: Últimes entrades pel concert de Judit Neddermann

La cita és aquest divendres, a les 21 hores, a la Sala Santa Llúcia de Reus

Imatge promocional de la cantautora Judit Neddermann.
Imatge promocional de la cantautora Judit Neddermann. | Cedida
18 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:34h
El Festival Accents inicia aquest divendres els actes de celebració del seu 10è aniversari i ho fa amb el concert de la cantautora Judit Neddermann. Aquest, segons l'organització, és un "concert especial", que ha estat possible gràcies a l'aliança amb el Mercat de la Música Viva de Vic (MMVV), a través del projecte el MMVV es Mou.

Gràcies a aquest acord de col·laboració entre el festival reusenc, que compta amb el suport de la Regidoria de Cultura i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus, i el MMVV, que a la tardor celebrarà el seu 35è aniversari, la cantautora catalana Judit Neddermann farà parada a Reus en la gira de presentació del seu nou disc 'Lar', que tot just acaba de publicar-se.

El concert de Judit Neddermann ser aquest divendres, a les nou de la nit, l'Auditori de la Sala Santa Llúcia de Reus. Les últimes entrades per aquesta actuació es poden comprar de manera anticipada al preu de 15 euros. El dia del concert, si queda alguna entrada, el preu serà de 20 euros.
 

Tret de sortida al 10è aniversari de l'Accents

Judit Neddermann serà l'artista convidada per donar el tret de sortida a la programació del 10è aniversari de l'Accents, que se celebrarà bàsicament durant la tardor de 2023 i l'hivern del 2024. La cantant del Maresme presentarà a Reus un disc d'agraïment de l'artista envers les influències que han marcat la seva carrera musical: la música brasilera i el folklore ibèric.

Els temes que es posaran sobre l'escenari són cançons alegres i naturals com ella mateixa, que interpretarà acompanyada de la guitarra i el pandero i liderant un trio en el qual també hi canten Nerea Pozo i Nacho Melús.