1 de 10

Junts el Vendrell demana el vot per revertir «la degradació» del municipi

La formació celebra l'acte central de campanya amb la presència de l'exconseller Jaume Giró

L'acte central de Junts al Vendrell. | Junts el Vendrell
per Marc Guitart, El Vendrell | 23 de maig de 2023 a les 12:01 |
Primer el Vendrell Junts ha celebrat aquest dilluns 22 de maig el seu acte central de campanya a la plaça Nova, en el qual el partit ha comptat amb el suport de l'exconseller d'Economia Jaume Giró. La formació ha fet un repàs de les seves principals propostes programàtiques, de la mà de membres de la llista com Roger Inglada i Gemma Armengou.

El cap de llista de la candidatura, Josep Maria Llasat, ha demanat el vot als ciutadans per revertir "la degradació que viu el Vendrell", enumerant com a principals problemes "l'incivisme, la inseguretat i la neteja viària". Llasat també ha lamentat l'estat de les finances municipals i la situació d'atur elevat que pateix el municipi.


Per la seva banda, Jaume Giró ha afirmat que el Vendrell es troba "en una cruïlla decisiva" en un moment que l'economia "s'està deteriorant". El que va ser titular d'Hisenda fins a la sortida de Junts del govern de la Generalitat creu que la capital del Baix Penedès "no s'ha espavilat" a l'hora de captar empreses i inversió per crear llocs de treball.

Al final de l'acte s'ha passat un vídeo de Carles Puigdemont en què ha donat el suport al projecte de Josep Maria Llasat.  
Participació