1 de 10

Reus activa un ampli dispositiu per seguir les eleccions municipals

El consistori activa una pàgina web on es podran consultar totes les dades

Les eleccions municipals se celebran el 28 de maig. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Reus | 23 de maig de 2023 a les 13:01 |
La ciutat de Reus ja ho té tot a punt per celebrar aquest diumenge, 28 de maig, les eleccions municipals que determinaran quins partits polítics passaran a formar part de l'ajuntament en els pròxims anys.

Amb motiu d'aquesta jornada, el consistori ha preparat un ampli dispositiu amb mitjans humans i materials pel bon funcionament del dia. Un dels punts més interessants per a la ciutadania és la pàgina web eleccions.reus.cat, des de la qual es podrà seguir a temps real totes les informacions i també es podrà consultar el col·legi electoral on es pot votar, entre altres.


El web municipal també farà seguiment de la jornada, així com el perfil de Twitter, Facebook i Instagram del consistori, amb l'etiqueta #EleccionsReus, i al canal de Telegram @ReusCatNoticies.

A quin col·legi electoral has de votar a Reus

Per a totes aquelles persones que tinguin dubtes tècnics durant la jornada, el consistori instal·larà a l'Oficina del Padró d'habitants, ubicada al carrer Sant Joan, a l'antic hospital, un centre de consultes. També es pot consultar la informació, com per exemple a quin col·legi electoral ha d'anar cada ciutadà a votar, al web municipal eleccions.reus.cat.

Des d'allí s'atendran i resoldran els dubtes de la ciutadania en qüestions relacionades amb el cens, com per exemple a quin col·legi electoral han d'anar a dispositar el vot. També hi haurà treballadors municipals a tots els col·legis per atendre la ciutadania.


En total, seran 124 les persones que treballaran durant aquest 28 de maig per vetllar que es desenvolupi la jornada electoral amb normalitat. Les Brigades Municipals també tindran un paper important aquest dia, posant a punt les taules i els col·legis.

Dades durant la jornada


L'Ajuntament de Reus comunicarà les dades de participació a les municipals de la ciutat en tres instants del dia, a les 14.00 hores, a les 18.00 hores i a les 20.00 hores. Un cop es tanquin els col·legis, s'anirà informant a temps real sobre l'escrutini als canals esmentats.

 
Participació