Reus activa un ampli dispositiu per seguir les eleccions municipals

El consistori activa una pàgina web on es podran consultar totes les dades

Les eleccions municipals se celebran el 28 de maig.
Les eleccions municipals se celebran el 28 de maig. | TarragonaDigital
23 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:13h
La ciutat de Reus ja ho té tot a punt per celebrar aquest diumenge, 28 de maig, les eleccionsmunicipals que determinaran quins partitspolítics passaran a formar part de l'ajuntament en els pròxims anys.

Amb motiu d'aquesta jornada, el consistori ha preparat un ampli dispositiu amb mitjans humans i materials pel bon funcionament del dia. Un dels punts més interessants per a la ciutadania és la pàginawebeleccions.reus.cat, des de la qual es podrà seguir a tempsreal totes les informacions i també es podrà consultar el col·legielectoral on es pot votar, entre altres.

El webmunicipal també farà seguiment de la jornada, així com el perfil de Twitter, Facebook i Instagram del consistori, amb l'etiqueta #EleccionsReus, i al canal de Telegram @ReusCatNoticies.

A quin col·legi electoral has de votar a Reus

Per a totes aquelles persones que tinguin dubtes tècnics durant la jornada, el consistori instal·larà a l'Oficina del Padró d'habitants, ubicada al carrer Sant Joan, a l'antic hospital, un centre de consultes. També es pot consultar la informació, com per exemple a quin col·legi electoral ha d'anar cada ciutadà a votar, al web municipal eleccions.reus.cat.

Des d'allí s'atendran i resoldran els dubtes de la ciutadania en qüestions relacionades amb el cens, com per exemple a quin col·legi electoral han d'anar a dispositar el vot. També hi haurà treballadorsmunicipals a tots els col·legis per atendre la ciutadania.

En total, seran 124 les persones que treballaran durant aquest 28 de maig per vetllar que es desenvolupi la jornadaelectoral amb normalitat. Les BrigadesMunicipals també tindran un paper important aquest dia, posant a punt les taules i els col·legis.

Dades durant la jornada


L'Ajuntament de Reus comunicarà les dades de participació a les municipals de la ciutat en tres instants del dia, a les 14.00 hores, a les 18.00 hores i a les 20.00 hores. Un cop es tanquin els col·legis, s'anirà informant a tempsreal sobre l'escrutini als canals esmentats.