Posen en venda una mítica discoteca de les Terres de l'Ebre

Es tracta de la discoteca Mediterrània de l'Ampolla, que està al mercat per gairebé 1,7 milions d'euros

La discoteca Mediterrània està ubicada a la platja de l'Arena de l'Ampolla.
La discoteca Mediterrània està ubicada a la platja de l'Arena de l'Ampolla. | IAD France
24 de maig del 2023
Actualitzat a les 16:09h
La discoteca Mediterrània, a la platja de l'Arenal de l'Ampolla està en venda. El preu de sortida que ha fixat la immobiliària IAD France és d'1.690.000 euros, segons ha explicat el digital 'Aguaita'. L'anunci publicat explica el següent: "Excel·lent oportunitat de negoci. Discoteca de 1.900 m2 en ple funcionament, una parcel·la de 600 m2 i un bar-restaurant amb terrassa de 620 m2 a primera línia de mar".

Els anys daurats de la discoteca Mediterrània van ser a la dècada dels 90 del segle passat, amb la gran eclosió de la música tecno. Llavors, l'espai era cita ineludible dels joves de les Terres de l'Ebre, sent recordades les Festes de Sant Joan que iniciaven l'estiu.

Segons l'anunci de la immobiliària, la discoteca està en ple funcionament i disposa de tots els permisos i llicències.
 

Dues plantes i una terrassa exterior

L'establiment d'oci nocturn ubicat a l'Ampolla disposa de dues plantes i una terrassa exterior. En la primera planta hi ha tres barres, una central, al mig, i les altres dues als laterals. Així mateix, l'espai també disposa de lavabos, zona de venda de tiquets, guarda-roba i la cabina del discjòquei.

Pel que a la segona planta, a la qual s'accedeix pujant unes escales, hi ha dues barres més, així com dues sales vip i un mirador de vidre amb vistes al mar. Tant les finestres com el sostre es poden obrir.

Finalment, la terrassa exterior disposa de tres barres i una zona vip. Així mateix, també hi ha diversos magatzems.