Tenir talent

En les darreres setmanes hem trobat diverses mostres de talent de les nostres comarques a la televisió, sigui demostrant el seu potencial musical en un programa com 'La Voz', a Antena 3, o ballant a 'Fama A Bailar', a Movistar. Però poder mostrar una de les seves grans qualitats a la pantalla, és el primer pas per acabar explotant el talent que tenen.

Molts cops el talent és innat, sense haver-lo treballat gaire, sabem fer-ho. Tanmateix, descobrim que se'ns dona bé fer una cosa, sigui el que sigui, en el moment que comencem a practicar-lo. La facilitat en què es fa, pot meravellar als presents, però, en saber que tenim un talent innat s'ha de treballar per poder-ho perfeccionar i, així, acabar dedicant-se a allò que se'ns dona bé.

 

Keila, Marlo, Tare, Iván o Mark són tarragonins que recentment han demostrat el seu talent en programes de televisió. Ben segur que, per a tots ells, la trajectòria fins a arribar a aquests programes de talents, ha estat difícil i de molta dedicació. Saber cantar, tocar un instrument o ballar, com és el cas d'aquests artistes, no és gens fàcil i fer-ho en un plató de televisió davant de grans professionals, ho complica encara més.

 

Segurament, tots ells van descobrir el seu talent cantant o ballant una cançó que sonava a la ràdio. Però després de quedar impressionats que no està gens malament allò que feien, es dediquen a perfeccionar-ho i a millorar-ho. Descobrir que amb facilitat fem una cosa pot quedar en res, si després no s'intenta anar a més i explotar-ho en la vida. No només en el ball o en el cant, com aquests casos, sinó en els esports, pintura, literatura o qualsevol altra cosa que se'ns doni bé.