La família

Podria aprofitar aquestes línies per parlar de qualsevol tema d'actualitat: Els dotze Roland Garros de Rafael Nadal, les novetats en els consistoris tarragonins o el gran incendi del Perelló. Però avui, no serà així. Les meves paraules van dedicades per tots vosaltres, per tot l'equip que fa possible el TarragonaDigital, tota la redacció, tots aquells que, després d'un any, considero la meva família professional. 

 

Fa un any començava la meva aventura al TarragonaDigital. Tímid, amb por de no fer-ho bé, però amb ganes de treballar. Els inicis no són fàcils i, només arribar, em vaig asseure a la cadira d'un altre redactor, fet que no li va sentar «gaire bé», però ara ja queda en una anècdota que recordaré amb alegria. I d'aquí, cap amunt, aprenent cada dia dels periodistes que tenia al voltant. 

 

A poc a poc vaig adaptar-me al lloc, als hàbits i la rutina del diari. El més important, però, va ser la  confiança que en tot moment m'anaven donant i al mateix temps d'anar agafant diferents responsabilitats dins la maquinària del diari. Tot això ha fet que estigués més còmode i ser jo mateix amb tothom, obrir-me més amb tothom i, així, deixar enrere la timidesa del principi.

 

Aquest any m'ha donat l'oportunitat de viure grans moments com a periodista. Començant per un moment històric pel CF Reus —en lo negatiu— vivint-lo en primera persona des de la sala de premsa fins als pocs partits que ha pogut jugar. També poder aprendre de la vida cultural de pobles com Riudecols o tota mena de successos.

 

Un dels moments en què he après més ha estat durant tot aquest període de política municipal. Les eleccions municipals 2019, les primeres viscudes des d'un mitjà, han sigut una gran experiència i, sobretot, veient el gran treball realitzat pels companys, batallant amb tots els partits de totes les ciutats de la regió de Tarragona, deixant moments espectaculars com els cartells o cançons de campanya.

 

Seguiré aprenent cada dia de tots els del meu voltant. Seguir sumant perquè tota la maquinària del TarragonaDigital funcioni correctament amb la gent que considero la meva família. Més enllà de ser companys de feina, s'ha d'arribar a tenir una certa complicitat per poder rendir al cent per cent. Gent que ajuda i es deixa ajudar. Només és un any, sí, però que siguin molts més.