El tarragoní Alejandro Fernández convida Quim Torra a passar la nit de Nadal a casa seva

Ho ha fet durant la sessió de control d'aquest dimecres al Parlament de Catalunya, i com a «remei» per solucionar el seu «problema estructural»
El polític tarragoní Alejandro Fernández ha convidat Quim Torra a passar la nit de Nadal a casa seva. | Cedida

 

El polític tarragoní Alejandro Fernández, president del PP català, ha convidat Quim Torra a sopar el dia de Nadal a casa seva. Ho ha fet durant la sessió de control d'aquest dimecres al Parlament de Catalunya, i com a «remei» per solucionar el seu «problema estructural». «Vingui. Comprovarà vostè una altra Catalunya i que no som bitxos estranys ni aquestes coses tan boniques que a vegades ens diu. Soparà vostè de molt bé, amb un menú mig asturià mig català. Sense mongetes, no pateixi», ha expressat Fernández, que ha provocat els somriures d'una part de la sala. Torra, per la seva banda, ha evitat respondre al tarragoní. 

 

 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

La proposta d'Alejandro Fernández a Torra pel dia de Nadal

La intervenció del polític tarragoní Alejandro Fernández en la sessió de control d'aquest dimecres al Parlament no ha passat desapercebuda. El president del PP a Catalunya ha convidat Quim Torra a passar la nit de Nadal a casa seva. El motiu, «solucionar» el «problema estructural i de fons» que té el president de la Generalitat, segons el mateix Fernández.

 

 

«Ho he consultat amb la meva dona i la meva mare. Al principi no ho tenien clar, perquè no els cau massa bé, però vingui. Vingui. Comprovarà vostè una altra Catalunya, i que no som bitxos estranys ni aquestes coses tan boniques que a vegades ens diu. Soparà vostè molt bé, amb un menú mig asturià mig català», ha dit el portaveu popular, i ha afegit: «Sense mongetes, no pateixi». A més, li ha promès que «s'ho passarà com mai abans, com no s'ho ha passat en la vida, que bé que ho necessita». 

 

Fernández ha completat la seva intervenció, d'un minut de durada, assegurant que si Torra accepta la invitació «se li trauran les ximpleries eslovenes del cap», en referència a la denominada Via Eslovena. Quim Torra s'ha centrat a mirar documents mentre Fernández parlava i, per tant, ha evitat donar resposta a la proposta. 

 

Més notícies de la categoria Política