El president Artur Mas durant una compareixença davant el micròfon i arbrat darrere

Artur Mas: «El PDeCAT és el que més s'assembla a un projecte d'èxit per Catalunya»

L'expresident assegura que el partit està a les «antípodes» dels que defensen un «país mediocre»

L'expresident de la Generalitat Artur Mas  intensifica, en el darrer tram de la campanya electoral, el seu suport al PDeCAT i ha reclamat un país amb poc atur, salaris dignes, oportunitats per la gent jove i «capaç» de defensar un Estat del Benestar «sòlid i sostenible».

«Cal gent que ens allunyi de Veneçuela i ens apropi a Dinamarca»

«Per a això, es necessita gent solvent, amb les idees clares, que no s'instal·li en la demagògia ni en el populisme. Gent que ens allunyin de Veneçuela i ens apropin a Dinamarca», ha assegurat en una intervenció telemàtica a l'acte de final de campanya del PDeCAT a Lleida. L'expresident ha assegurat que el partit està a les «antípodes» de les formacions que van aplicar el 155, però ha afirmat que també està a les «antípodes» d'aquells que defensen la igualtat del país «en la pura mediocritat».

L'expresident ha assegurat que Catalunya es «juga molt» en les pròximes eleccions i ha considerat «molt important» que totes les formacions que «ajudin a construir el país» obtinguin representació en el Parlament. «El PDeCAT no hi pot faltar, és el partit que més s'assembla a allò que ha estat un projecte d'èxit per aquest país», ha assegurat.

Creu que Chacón «no va cometre errors» en el debat i va «créixer personalment» en la campanya

Mas s'ha referit a la intervenció de la cap de llista de la formació a les eleccions, Àngels Chacón, en el debat de la CCMA d'aquest dimarts com un exemple de com «ser educat, correcte i elegant» defensant les idees «amb convicció». L'expresident ha assegurat que aquestes formes demostren el «tarannà» del partit, que no es llança «a la jugular», sinó que defensa «amb humilitat i energia» les seves idees.

L'expresident també ha assegurat que la candidata del partit «no va cometre errors» en el debat i va «créixer personalment» en la campanya. «L'Àngels està agafant una personalitat pròpia que la diferencia d'altra gent i que la visibilitza com una persona que pot jugar, al costat de molts de vosaltres, un paper rellevant en la política catalana i país dels pròxims anys», ha afirmat.

Mas ha reconegut la dificultat d'un debat amb tants candidats i ha assegurat que és «molt difícil» que el resultat vagi «fantàsticament bé» per ningú. «Per ben organitzat o ben moderat que estigui, no deixa de ser un concert de grills», ha afirmat.