Imatge del número dos del PDeCAT de cara a les eleccions del 14 de febrer, l'alcalde de Gandesa, Carles Luz

L'alcalde de Gandesa, Carles Luz, serà el número 2 de la llista del PDeCAT de cara a les eleccions del 14-F

Formarà tàndem amb el reusenc Marc Arza

Aquest divendres, 18 de desembre, s'ha conegut que l'alcalde  de Gandesa, a la Terra Alta, Carles Luz, serà el número dos de la llista del PDeCAT  de cara a les eleccions  al Parlament de Catalunya del pròxim 14 de febrer. El cap de llista de la formació, el reusenc Marc Arza, havia avançat aquesta mateixa setmana que era molt probable que formés tàndem electoral amb un candidat de les Terres de l'Ebre. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Luz va arribar a alcalde de la capital de la Terra Alta l'any 2011, després d'un pacte de govern amb el Partit Popular de Gandesa. Ara, segons ha explicat Luz al canal 21 de Terres de l'Ebre, es presenta a les pròximes eleccions catalanes per ser «la veu  del món rural  i defensar les Terres de l'Ebre. Cal reivindicar i revertir les mancances que les Terres de l'Ebre han sofert els darrers anys, tant en infraestructures com en desavantatge d'altres zones del país».

Una llista amb flaire municipal

Tal com ha recordat Arza, aquest dimarts, 15 de desembre, el 20% dels  alcaldes de Catalunya són associats i associades del PDeCAT. És per això que la llista del PDeCAT, que haurà de competir amb altres formacions independentistes, compti amb una important presència d'alcaldes i alcaldesses de les comarques tarragonines.