El CDR del Camp de Tarragona crida a una concentració contra «l'assetjament de VOX als nostres avis»

La iniciativa independentista respon a un enfrontament, el passat dissabte, entre els ultradretans i un grup de padrins del Morell que es manifesten setmanalment per «reivindicar la llibertat dels presos polítics»

Cada dissabte, un grup d'avis i àvies del municipi del Morell surten a manifestar-se per «reivindicar la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i la independència de Catalunya». Segons la plataforma Reus Antifeixista, aquest passat dissabte, 18 de gener, els padrins independentistes van patir una contra manifestació organitzada per la formació d'ultradreta VOX.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El col·lectiu de l'esquerra independentista reusenca ha assegurat, en un fil que ha penjat al seu perfil de Twitter, que els simpatitzants del partit espanyolista van arribar al Morell perquè «l'ajuntament de Vila-seca no va donar a permís a què instal·lessin la taula de propaganda que tenien prevista». Els simpatitzants de VOX es van passejar per la rambla del Morell amb la seva presidenta provincial, Isabel Lázaro, al capdavant. Segons Reus Antifeixista, els contra manifestants van increpar als avis i àvies independentistes.

El CDR del Camp de Tarragona ha impulsat, arran d'aquests fets, una concentració de suport als avis i àvies sota el lema «els nostres avis no es toquen». La manifestació es durà a terme aquest dissabte, 25 de gener, a les 12 del migdia a la rambla del Morell. El CDR ha assegurat que «els avis del Tarragonès van ser insultats, assetjats i amenaçats pels feixistes durant els tres tombs que fan per demanar la llibertat dels presos polítics. No els podem deixar sols!»

"❗La denúncia dels socialistes sobre l'esperat projecte de la Ciutat de la Justícia" "❗L'ebrenc que ocuparà el càrrec de màxima responsabilitat de l'exèrcit espanyol"