Isabel Lázaro i Santiago Abascal en un acte del partit a Tarragona

VOX no atura la crisi a Tarragona: Dimiteix el coordinador local de la formació a Cambrils

Mariano Salas s'ha acomiadat «al servei d'Espanya, només d'Espanya»

VOXTarragona no acaba d'aixecar el cap, ni amb la proximitat de les eleccions catalanes, que estan a tocar. La formació d'ultradreta no aprofita el moment prelectoral, un moment de màxim tancament de files en qualsevol partit polític, i veu com se li obre una nova esquerda a les seves files. Aquest cop es tracta de la dimissió del coordinador local de VOX Cambrils, Mariano Salas. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Aquest mitjà ha rebut una còpia de la carta que ha enviat Salas als òrgans interns de VOX Tarragona, A la carta, el fins ara responsable de VOX Cambrils, assegura que plega i no ho fa «ni per motius personals ni per manca de temps». A més a més, Mariano Salas remarca que «mai m'he mogut per interessos personals, més enllà de voler col·laborar amb el partit, com he demostrat en més d'una ocasió». Salas, en un punt del breu comunicat, alça el to i sosté que «masses mentides, masses manipulacions, masses mitges veritats i masses mitges mentides he pogut observar durant aquests dos anys, primer com afiliat, i després com a coordinador». 

Per últim, Mariano Salas s'acomiada agraïnt «l'oportunitat que m'han donat aquelles persones que han confiat en mi» i recordant que «al servei d'Espanya, només d'Espanya tanco, amb aquest escrit, una etapa de la meva vida i se n'obren d'altres».

Ignacio Garriga i el Delta

Mentrestant, la formació de Santiago Abascal a Tarragona ha informat que Ignacio Garriga, diputat d'ultradreta per Barcelona al Congrés, ha presentat tres preguntes a la cambra baixa en referència a la «insuficient inversió prevista al projecte de la llei de Pressupostos Generals de l'Estat».  Garriga ha explicat que «el projecte del govern de Sánchez i Iglesias només preveu una inversió de 580.000 euros per implementar mesures per preservar el Delta de l'Ebre. És una quantitat, sens dubte, insuficient. El Delta és la zona humida més gran de Catalunya i el tercer delta més gran del Mediterrani. S'han de destinar molts recursos per preservar la zona». 

Així mateix, Garriga, qui serà el candidat de VOX a la presidència del govern català, ha carregat contra l'executiu assegurant que «és inadmisible que les ajudes encara no hagin arribat als afectats. Després del Glòria, el govern va aprovar una partida de sis milions que, avui en dia, encara no ha sigut executada».


Comentaris