Redacci贸 central de TarragonaDigital

Tota la informaci贸 i els resultats del 26-M, en directe amb el dispositiu informatiu especial de TarragonaDigital

Una trentena de professionals treballaran durant tota la jornada perqu猫 no us perdeu ni un detall del que passa al Camp de Tarragona i a Catalunya en les eleccions municipals i europees

TarragonaDigital, el diari digital líder a Tarragona ha preparat un dispositiu especial de seguiment i cobertura informativa de la jornada electoral del diumenge 26 de maig de 2019.

Des de fa ja setmanes, TarragonaDigital està fent un seguiment exhaustiu i complet de l'actualitat política dels pobles i ciutats tarragonins amb tot el que ha donat de si la precampanya i campanya electoral per aquestes eleccions municipals. Des de les cròniques d'anàlisi política en clau comarcal i local fins a l'anàlisi dels protagonistes, i el Minut a Minut diari que durant tota la campanya ha seguit l'actualitat dels partits, candidats i propostes, passant pels reportatges de fons i les curiositats i anècdotes que ens ha deixat aquesta campanya.

  

26-M, arriba l'hora de la veritat

  

Tota la redacci贸 de TarragonaDigital est脿 preparada per oferir durant tot el dia de dem脿 la millor cobertura i informaci贸 actualitzada de la jornada electoral a les diverses comarques tarragonines.

Ja des de primera hora activarem el MINUT A MINUT electoral amb tota la informaci贸 actualitzada des de la constituci贸 i obertura de col路legis electorals, dades de participaci贸 i incid猫ncies o fets noticiables que es produeixin durant la jornada i fins a les 20:00 hores, hora de tancament i inici de l'escrutini i proclamaci贸 de resultats. Primerament es donaran a con猫ixer els resultats de les eleccions europees i posteriorment, els resultats pels ajuntaments.

Redacci贸 central de TarragonaDigital
Redacci贸 central de TarragonaDigital | Laia Solanellas

 

M茅s de trenta persones per seguir l'actualitat minut a minut

A TarragonaDigitalpodreu seguir en directe l'escrutini actualitzat al segon dels resultats a cada poble i ciutat de la demarcaci贸. Aix铆 mateix, hem preparat un ampli desplegament de tot l'equip period铆stic i t猫cnic del diari, amb una trentena de persones distribu茂des entre la redacci贸 central i a peu de carrer, pel territori, durant tot el vespre i fins al final de la jornada per tal d'explicar qu猫 est脿 passant en cada moment a les diferents seus dels principals partits pol铆tics, les reaccions dels candidats, les primeres an脿lisis sobre com quedar脿 tot plegat durant els pr貌xims quatre anys i l'actualitzaci贸 de tot el que vagi succeint durant la nit electoral.

  

En definitiva doncs, una jornada hist貌rica que canviar脿 l'escenari pol铆tic pels pr貌xims quatre anys i que podreu seguir en directe i amb la informaci贸 m茅s complerta i actualitzada a trav茅s de TarragonaDigital.