El grup municipal d'ERC Reus repetirà al capdavant de la llista electoral

A Noemí Llauradó la seguiran Daniel Recasens, Montserrat Flores, Carles Prats, Marina Berasategui i Òscar Subirats

07 de febrer del 2023
Actualitzat el 13 de març a la 13:55h

Esquerra Republicana de Catalunya a Reus repetirà la mateixa capçalera de la llista electoral que el 2019. Les eleccions municipals del pròxim mes de maig les afronten amb Noemí Llauradó de cap de llista i amb tot el grup municipal a les primeres posicions. La futura alcaldable subratlla la «solidesa i solvència que han demostrat al llarg del mandat».

 

Aquest dimarts al matí s'han presentat els primers llocs de la llista amb la qual els republicans volen aconseguir l'alcaldia reusenca. Darrere de Llauradó, i per aquest ordre, hi aniran Daniel Recasens, Montserrat Flores, Carles Prats, Marina BerasateguiÒscar Subirats. És el mateix ordre, amb el format de llista cremallera —intercalant dones i homes—, que el 2019 els va permetre aconseguir sis regidors al plenari.

 

Va ser un èxit sense precedents per al partit que, ara, confien que els porti a fer una passa més i convertir-se en la llista més votada. Una passa més que ha d'incloure, segons ha exposat Llauradó, obtenir encara més representació al plenari municipal. «Les pròximes eleccions serviran per fer un pas més en el nostre projecte republicà», ha assegurat.

 

En la línia del que defensa el govern de Reus, ha remarcat que aquest mandat s'ha iniciat una transformació a la ciutat, «però encara queda molta feina per fer». És per això, insisteix, que «necessitem ser més, volem ser més regidores i regidors d'ERC a l'Ajuntament de Reus». Durant la presentació, l'actual vicealcaldessa de Reus i presidenta de la Diputació ha afirmat que els integrants del grup municipal tenen tota la seva confiança.

 

«Tinc la seguretat que puc comptar amb la seva capacitat, amb la seva vocació de servei públic i amb el seu compromís amb la ciutadania», ha assegurat. Segons ha remarcat, «m'ho han demostrat aquests anys i també s'han guanyat la confiança de molta gent de la ciutat, són gent fiable», ha reblat. Ha seguit explicat que formen un equip de llarg recorregut, amb un projecte per a la ciutat a llarg termini.

 

Aquest projecte l'exposarà la setmana vinent, durant una conferència de ciutat a càrrec de Noemí Llauradó. Serà dimecres dia 15 de febrer, a les set de la tarda, al Teatre Bartrina. Encara sense que hagi començat la campanya, ja es produirà el primer enfrontament preelectoral.

 

L'escenari és el mateix on, ara fa uns dies, Teresa Pallarès va prendre el relleu de Carles Pellicer al capdavant de Junts per Reus. En el cas d'ERC, el format de l'acte no serà el d'un míting estrictament parlant. Sí que voldrà ser, però, una primera demostració de força per part dels republicans.